Hieronder vindt u de beoordeling van gasten van het park. Wij stellen het op prijs als u, na afloop van uw verblijf, ons uw ervaringen stuurt. Dit kan volgende gasten helpen om de juiste keuze te maken.


2-3-2012 Twee weken geleden ben ik met mijn vrouw in Buitengoed het Lageveld geweest, weg uit de drukte en lekker uitgerust in het luxe huisje! De omgeving is erg groen en alle voorzieningen zijn in de buurt. We zijn op veel locaties geweest in Nederland, maar dit is zeker een aanrader!er sfeervol huisje, rustige omgeving. Genoten van de week. Veel mogelijkheden om uitstapjes te maken (Deventer, Zwolle) en te genieten van de natuur.


18-8-2011 mooie nette villa`s op een klein opgezet rustig park. vriendelijke beheerders die het de mensen graag naar de zin maken. villa`s zijn particulier bezit dus verschillen van inrichting.sommige hebben erg weinig kast/opbergruimte. Bij mooi weer is de naastgelegen recreatieplas ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Voor oudere kinderen is er weinig/niets te doen.


24-5-2011 Wij hebben erg genoten in deze perfect uitgevoerde recreatieboerderijen. Het betreft hier dan ook een fraai en rustig opgezet park midden in de Twentse natuur vlakbij het leuke plaatsje Wierden.


16-04-2011 Wij hebben in april een huisje gehuurd op Buitengoed het Lageveld, we hebben gezwommen bij zwembad de Kolk in Wierden ! Ook op de aanliggende recreatieplas was het goed toeven met vooral ook lekker weer. 
De huisjes op Buitengoed het Lageveld, zijn groot en nieuw, het zijn gewoon villa┬┤s te noemen, we zijn dit dan ook nog niet eerder tegengekome en komen dan ook zeker weer terug !
Wij danken dan ook nog de beheerders van het Lageveld, voor de excellente service


6-5-2011 Eindelijk een rustig park zoals wij het willen zien, geen poppenkast maar perfect onderhouden, een zeer vriendelijk en rustig vakantiepark !
Wij zijn dan ook zeer onder de indruk van de vakantiebungalows, wij hebben dan ook al geboekt om in de herfstvakantie hier terug te gaan met onze kleinkinderen en rest van de familie !
Nogmaals een groot compliment voor dit park, dat wat ons betreft 1 van de mooiste parken is van Nederland !!!


 

 

voor Zoover beoordelingen.... klik hier