lageveld

 
Het Lageveld De plas waarlangs u zandstranden en ligweiden vindt, is 6,5 ha groot. U kunt er surfen en kano├źn. Voor de kleintjes is er een veilige peuterspeelvijver en een kleuterbad. Ondiepe gedeelten langs de rand van het grote water zijn met drijflijnen gemarkeerd. Vlak bij het peuter - en kleuterbad is een speeltuin. Uw kinderen zullen er zoveel plezier hebben, dat u bijna geen omkijken naar ze heeft. Onder andere schommels, klimtoestellen en een grote zandbak zorgen vanzelfsprekend voor vermaak. Klik hier voor een plattegrond

www.sallandgastvrij.nl/ De gastvrije regio Salland met de bergen van Nederland, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het lieflijke stroomgebied van de IJssel. De sallandse Heuvelrug, Nationaal Park met zijn prachtige vergezichten en het aangrenzende Reggeland.www.vechtdalvvv.nl Ruimte, rust en prachtige natuurgebieden en landgoederen omzomen de zeer schone rivier De Vecht. Met opvallend veel top-recreactiebedrijven.

 

www.twentejezelf.nl  Twente met sfeervol coulisselandschap met daarin landgoederen, kastelen en historische stadjes en dorpen en 4 steden voor cultuur en winkelen.www.dekolk.nl Het Sport- en recreatiebad De Kolk is het zwemcentrum van Midden-Overijssel, eenzwemaccommodatie met een groot wedstrijdbad, een recreatiebad en een kleuter- en peuterbad, whirlpools, massagestralen, jetstreams, draaikolk, stortbad en een 50 meter lange glijbaan en een gezellige zwemmersbar met terras.